Nakupovanie elektroniky na splátky na Planeu s Homecredit

Nový televízor na splátky.

Elektronika je neodmysliteľnou súčasťou našich životov či už ide o mobilný telefón, notebook, tablet, televízor alebo chladničku. Tieto a mnohé dlhšie produkty nám uľahčujú každodenné činnosti a zlepšujú kvalitu života. Avšak, nie vždy máme dostatok finančných prostriedkov na okamžitý nákup drahšej elektroniky a práve preto je možnosť nákupu na splátky výborným riešením. Prezradíme vám, ako môžete využiť možnosť nákupu elektroniky na splátky na Planeo.sk s HomeCredit a tiež vám predstavíme všetky dôvody a výhody prečo by ste mali zvážiť práve tento spôsob financovania.

Aké výhody má nákup na splátky?

Máte vyhliadnutý nový mobilný telefón alebo potrebujete nový notebook pre prácu? Pokazila sa vám chladnička či práčka? Vďaka nákupu na splátky na Planeo s HomeCredit, nemusíte čakať na výplatu alebo si odkladať peniaze a šetriť na nový spotrebič. Jednou z najväčších výhod nákupu na splátky je aj možnosť kúpiť si drahší produkt bez veľkej jednorazovej investície. 

Tieto skvelé výhody prináša nákup na splátky:

  • Nemusíte si odkladať na svoj vysnívaný mobilný telefón alebo televízor, alebo čakať na zľavy. Drahšie produkty sú teraz dostupnejšie ako kedykoľvek predtým s nákupom na splátky.  
  • Splátky sú rozdelené do menších pravidelných platieb, čo nezaťaží váš rodinný rozpočet.
  • Nákup na splátky je rýchly, jednoduchý a nevyžaduje si žiadne zložité administratívne úkony.
  • S nákupom na splátky si môžete začať užívať nový produkt ihneď a bez čakania.

Aké produkty si môžete kúpiť na splátky?

Na Planeo môžete na splátky nakupovať rôzne druhy elektroniky z produktových kategórií audio-video, počítače a IT, malé domáce spotrebiče, veľké domáce spotrebiče vrátane rôznych produktov v kategórii dielňa a záhrada a iné. Možnosť nákupu na splátky sa vám zobrazí v „Spôsob platby“ pri dokončovaní objednávky, kde si stačí zvoliť možnosť „Nákup na splátky HomeCredit“.

Páči sa vám nový iPhone alebo vás očaril nový Samsung Galaxy? Kúpte si ich na splátky na Planeo s HomeCredit. Objavte na Planeo.sk všetky mobilné telefóny a vyberte si ten svoj ešte dnes bez vysokej jednorázovej investície. 

Vymeňte svoj starý televízor za nový a doprajte si kvalitnejší zážitok z pozerania obľúbených filmov. Na Planeo.sk nájdete širokú ponuku televízorov od rôznych výrobcov. Vďaka nákupu na splátky si môžete dovoliť aj ten najmodernejší televízor, bez zaťaženia vášho rozpočtu. 

Splátkový predaj s HomeCredit umožňuje flexibilné podmienky splácania, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám. Ak potrebujete novú chladničku aj tú si môžete kúpiť na splátky na Planeo s HomeCredit. Prezrite si celú sekciu Planeo chladničky a vyberte si tú, ktorá vám najviac vyhovuje bez toho, aby ste za ňu museli zaplatiť celú sumu naraz.

Nová chladnička na splátky.

Základné informácie o nákupe na splátky na Planeo s HomeCredit 

Spísali sme pre vás základné informácie, bez ktorých sa nezaobídete ak sa chystáte nakupovať na Planeo s HomeCredit. 

Kto môže nakupovať na splátky?

Preto, aby ste mohli pohodlne nakupovať na splátky či už online prostredníctvom našej stránky Planeo.sk alebo za pomoci našich kolegov v ktorejkoľvek predajni PLANEO na celom území Slovenskej republiky, je potrebné, aby ste splnili základné podmienky pre podanie žiadosti o úver. 

Podmienky pre nákup na splátky sú nasledovné:

  • Osoba, ktorá má záujem o nákup na splátky musí v deň podania žiadosti o úver dovŕšiť vek 18 rokov.
  • V čase splatenia celého úveru nesmie mať osoba, ktorá žiada o úver viac ako 75 rokov.
  • Žiadosť o úver môžu podávať len osoby s trvalým pobytom na Slovensku.
  • O úver môžu požiadať osoby s pravidelným príjmom (zamestnanci, SZČO fyzické osoby podnikatelia a dôchodcovia)
  • Úver môžu mať schválené len osoby, ktoré nemajú negatívnu úverovú históriu.

Doklady potrebné k úspešnému schváleniu samotného úveru

Akonáhle spĺňate vyššie uvedené podmienky pre získanie úveru, budete vyzvaný na doloženie dokladov pre dokončenie žiadosti a úspešné schválenie úveru.

Budete potrebovať fotokópiu občianskeho preukazu a doklad o pravidelnom príjme.

  • Zamestnanci si pripravia výpis z bankového účtu, na ktorý im je pripisovaný pravidelný príjem alebo doložia výplatné pásky za posledné 3 mesiace.
  • Fyzické osoby podnikatelia (SZČO) predložia aktuálne daňové priznanie, potvrdenie o jeho podaní ako aj výpis z bankového účtu slúžiaci na podnikateľské účely SZČO.
  • Dôchodcovia predložia aktuálny výmer svojho dôchodku alebo výpis z bankového účtu, na ktorý je pravidelne poukazovaný starobný, invalidný, alebo výsluhový dôchodok.

Proces priebehu nákupu na splátky 

Vyhladnutý produkt si môžete kúpiť na splátky v ktorejkoľvek kamennej predajni Planeo, kde s vami celý proces nákupu na splátky a žiadosti o úver zrealizujú zamestnanci Planeo. Ak však radi nakupujete online, proces nákupu na splátky na Planeo.sk s HomeCredit je navrhnutý tak, aby bol čo najjednoduchší, nezabral vám veľa času a zvládli ste ho zrealizovať sami.

Prevedieme vás celým postupom online nákupu na splátky na Planeo.sk s HomeCredit:

  1. Vyberte si produkt, ktorý si chcete zakúpiť a vložte ho do virtuálneho nákupného košíka.
  2. Prejdite k dokončeniu objednávky a vyplňte všetky potrebné informácie, vrátane spôsobu doručenia.
  3. V ďalšom kroku si zvoľte nákup na splátky cez splátkovú spoločnosť, vyberte „Nákup na splátky s HomeCredit“.
  4. Vyplňte online žiadosť o nákup na splátky, kde budete vyzvaný doplniť vaše osobné údaje, informácie o príjme a ďalšie informácie.
  5. V prehľadnej vizuálnej zostave sa vám zobrazia detaily o parametroch požadovaného úveru (výška splátky, cena úveru a iné) kde si môžete podmienky splácania prispôsobiť podľa vašich preferencií.
  6. Následne odošlite formulár na stránke HomeCredit.
  7. Nasleduje posúdenie úveru a jeho schválenie. Tento proces je obvykle rýchly a výsledok sa dozviete do niekoľkých minút.
  8. Po schválení úveru podpíšete elektronickú zmluvu od HomeCredit, ktorá sa stáva platnou ihneď po podpise.
  9. Po uzavretí zmluvy vám Planeo.sk doručí vybraný produkt na vašu adresu a vy si ho môžete začať okamžite používať.
Elektronika na splátky s Homecredit.

Na záver

Nákup elektroniky na splátky na Planeo.sk s HomeCredit je výhodný a jednoduchý spôsob, ako si zaobstarať potrebné zariadenia bez zaťaženia vášho rodinného rozpočtu. Výhody tohto spôsobu financovania spočívajú najmä v dostupnosti drahších produktov a ich okamžitého využívania bez zbytočného čakania. Či už potrebujete nový mobilný telefón, počítač, televízor alebo práčku, Planeo v spolupráci s HomeCredit vám ponúkajú riešenie, vďaka ktorému si môžete kúpiť produkty, po ktorých túžite.

Zdroj foto: Planeo.sk