Muziker – recenzie, predajne, zľavový kód

muziker

Muziker je jedným z najväčších obchodov v Európe, ktorý ponúka produkty zamerané na aktívne trávenie voľného času. Prevádzkuje sieť kamenných predajní a medzinárodný e-shop s unikátnou ponukou pre umelcov, športovcov, hudobníkov a pre všetkých, ktorí chcú tráviť svoj voľný čas zdravým, zmysluplným a dobrodružným spôsobom.

V e-shope Muziker sa nachádza široký sortiment produktov pre rôzne aktivity. Napríklad hudobné nástroje, audio, video, cyklistika, vodné športy a ďalšie.

KĽÚČOVÉ INFORMÁCIE ČLÁNKU

Muziker má kamenné predajne na Slovensku a v Českej republike.

Podľa recenzií zákazníkov je Muziker hodnotený prevažne pozitívne.

Otváracie hodiny predajní Muziker sa líšia v závislosti od konkrétnej predajne, avšak vo všeobecnosti sú otvorené od pondelka do nedele od 9:00 do 20:00.

Sledovať Muziker na sociálnych sieťach, ako napríklad Facebook a Instagram, môže pomôcť pri získaní zľavového kódu.

Kde všade má Muziker predajne?

Muziker má kamenné predajne na Slovensku a v Českej republike. Spolu 13 predajní sa nachádza v týchto mestách: Bratislava, Žilina, Košice, Ostrava, Liberec, Praha a Plzeň.

Okrem kamenných predajní má Muziker aj e-shop, ktorý doručuje tovar do ďalších krajín Európy. Na webovej stránke Muziker sa nachádza zoznam všetkých predajní s presnými adresami a otváracími hodinami.

Muziker Golf, Bike, Ski v Bratislave na Einsteinovej

Predajňa Muziker Golf, Bike, Ski v Bratislave sa nachádza na Einsteinovej ulici 11. Ponúka široký sortiment produktov pre golf, cyklistiku a lyžovanie.

V predajni Muziker Golf, Bike, Ski v Bratislave sa nachádza:

  • Golf: Široký výber golfových palíc, bagov, oblečenia, obuvi a doplnkov pre začiatočníkov aj pokročilých golfistov. V predajni radi poradia s výberom vhodného vybavenia.
  • Cyklistika: Veľký výber bicyklov pre rôzne typy cyklistiky, od horských a cestných bicyklov až po detské a krosové bicykle. V predajni pomôžu s výberom bicykla podľa daných potrieb a upravia ho presne na mieru.
  • Lyžovanie: Lyže, snowboardy, lyžiarky, lyžiarske palice, prilby, okuliare a oblečenie pre lyžiarov a snowboardistov. Personál poradí s výberom lyžiarskeho vybavenia a vykoná aj servis lyží a snowboardov.

Okrem predaja tovaru ponúka Muziker Golf, Bike, Ski v Bratislave na Einsteinovej aj:

  • Servis bicyklov a lyží: V predajni opravia bicykle a lyže.
  • Akcie a výpredaje: Muziker pravidelne organizuje akcie a výpredaje, počas ktorých je možné kúpiť tovar za zvýhodnené ceny.

Muziker Golf, Bike, Ski v Bratislave na Einsteinovej je ideálnym miestom pre nákup športových potrieb pre golf, cyklistiku a lyžovanie. V predajni sa nachádza široký sortiment produktov, kvalifikovaný personál a množstvo doplnkových služieb.

Muziker Boats & Moto na Drieňovej ulici v Bratislave

V predajni Muziker Boats & Moto na Drieňovej ulici sa nachádza veľký výber lodí a produktov pre vodné športy na Slovensku. Ide napríklad o lode, člny, kajaky, paddleboardy a ostatné príslušenstvo.

Takisto sa tu predávajú rybárske potreby, oblečenie a obuv do vody a podobne.

Samozrejmosťou je aj široký sortiment pre motorkárov, ako sú prilby, bundy, rukavice, ako aj doplnky pre bezpečnosť.

Personál ponúka aj odborné poradenstvo, ako pre vodné športy, tak aj pre motorkárov. Pred predajňou Muziker Boats & Moto na Drieňovej ulici sa nachádza vyhradené parkovisko.

Muziker Digital park v Bratislave

Hudobný obchod Muziker MUSIC Bratislava – Digital Park sa nachádza na Einsteinovej 19 v Bratislave – Petržalke.

Muziker MUSIC Bratislava – Digital Park je moderný hudobný obchod s rozsiahlou ponukou hudobných nástrojov, príslušenstva a audiotechniky. V obchode sa nachádza široký výber gitár, basgitár, bicích, klávesov, dychových nástrojov, sláčikových nástrojov a ďalších hudobných nástrojov od renomovaných značiek.

Okrem toho táto predajňa ponúka aj široký výber hudobného príslušenstva, ako sú napríklad struny, trsátka, ladičky, pedále, káble a ďalšie. V obchode sa nachádza aj široký výber audiotechniky, ako sú reproduktory, slúchadlá, mikrofóny a ďalšie.

Muziker Multistore Košice

Muziker Multistore v Košiciach sa nachádza na Hutníckej ulici 22. Predajňa má otvorené každý deň od 9:00 do 20:00.

Čo ponúka Muziker Multistore v Košiciach:

  • Široký výber hudobných nástrojov od gitár a basgitár cez bicie a klávesy až po dychové a sláčikové nástroje
  • Hudobné príslušenstvo, ako sú struny, trsátka, ladičky, pedále, káble a ďalšie
  • Audiotechnika, ako sú reproduktory, slúchadlá a mikrofóny
  • Športové potreby pre rôzne športy, ako napríklad bicykle, turistika, lyžovanie a snowboarding
  • Oblečenie a obuv pre športovcov

Pred predajňou sa nachádza vyhradené parkovisko.

Okrem kamenných predajní má Muziker aj e-shop, ktorý doručuje tovar do ďalších krajín Európy.

Muziker v OC Aupark, Žilina

Muziker MUSIC Žilina – OC Aupark je rozsiahly hudobný obchod, ktorý ponúka všetko, čo hudobník potrebuje na to, aby sa venoval svojej hudobnej vášni.

Široká ponuka predajne Muziker v OC Aupark v Žiline zahŕňa:

  • Hudobné nástroje: Gitary, basgitary, bicie, klávesy, dychové nástroje, sláčikové nástroje a mnoho ďalších od renomovaných značiek. Či už ide o skúseného hudobníka alebo začiatočníka, tu si každý nájde ten pravý nástroj pre seba.
  • Hudobné príslušenstvo: Struny, trsátka, ladičky, pedále, káble a všetko ostatné, čo je potrebné na to, aby zo svojho nástroja dostal maximum.
  • Audiotechnika: Reproduktory, slúchadlá, mikrofóny a ďalšie pomôcky pre dokonalý zvuk.

Muziker MUSIC Žilina – OC Aupark nie je len obchod, je to zážitok.

Priateľský personál rád poradí s výberom toho správneho nástroja alebo príslušenstva.

Aké má Muziker recenzie?

Podľa recenzií zákazníkov je Muziker hodnotený prevažne pozitívne.

Zákazníci oceňujú:

  • Široký výber hudobných nástrojov, príslušenstva a audiotechniky
  • Konkurenčné ceny
  • Rýchle dodanie
  • Kvalitný tovar
  • Priateľský a ochotný personál
  • Možnosť testovania nástrojov v kamenných predajniach
  • Jednoduchá reklamácia a vrátenie tovaru

Celkovo je tento obchod spoľahlivý predajca nielen hudobných nástrojov a príslušenstva s dobrou povesťou. Svedčia o tom početné pozitívne recenzie Muziker.

Otváracie hodiny predajní Muziker

Muziker je sieť predajní s niekoľkými pobočkami na Slovensku. Otváracie hodiny predajní Muziker sa líšia v závislosti od konkrétnej predajne, avšak vo všeobecnosti sú otvorené od pondelka do nedele od 9:00 do 20:00. Niektoré predajne môžu mať v nedeľu skrátené otváracie hodiny alebo môžu byť zatvorené.

Presné otváracie hodiny každej predajne Muziker sa nachádzajú na webovej stránke muziker.sk. Stačí si vybrať požadovanú predajňu a zobrazí sa jej adresa, telefónne číslo a otváracie hodiny.

Okrem kamenných predajní Muziker prevádzkuje aj internetový obchod, ktorý je otvorený 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Výnimky z otváracích hodín predajní Muziker:

  • Štátne sviatky: Muziker môže mať na štátne sviatky upravené otváracie hodiny.
  • Vianočné sviatky: Muziker môže mať počas vianočných sviatkov takisto upravené otváracie hodiny.

Presné informácie o otváracích hodinách počas sviatkov je možné zistiť buď na ich webovej stránke alebo priamo kontaktovaním konkrétnej predajne Muziker. Predajne by mali mať aj prevádzkový poriadok maloobchodnej predajne.

Presné otváracie hodiny každej predajne Muziker sa nachádzajú na webovej stránke e-shopu.

Ako získať zľavový kód pre e-shop Muziker?

Existuje viacero spôsobov, ako získať zľavový kód pre e-shop Muziker:

1. Webové stránky so zľavovými kupónmi:

Stačí navštíviť webové stránky so zľavovými kupónmi, ako napríklad:

  • Vasekupony.sk: https://vasekupony.sk/kupony/muziker
  • eZlava.sk: https://www.ezlava.sk/muziker-sk

Na týchto stránkach sa nachádzajú rôzne zľavové kódy pre Muziker, vrátane kódov na zľavu z celého nákupu, zľavu na konkrétne produkty alebo dopravu zadarmo. Niektoré kódy sú dostupné len pre nových zákazníkov, zatiaľ čo iné platia pre všetkých.

2. Odber noviniek Muzikeru:

Je možné sa prihlásiť na odber noviniek Muzikeru a zákazník tak dostane informácie aj o aktuálnych akciách, zľavách a exkluzívnych zľavových kódoch priamo do svojej e-mailovej schránky.

3. Sociálne siete Muzikeru:

Sledovať Muziker na sociálnych sieťach, ako napríklad Facebook a Instagram. Na týchto stránkach často prebiehajú súťaže a rozdávajú sa zľavové kódy.

4. Cashback portály:

Môžu sa navštíviť cashback portály, ako napríklad Refundo.sk alebo Tipli.sk. Tieto portály vrátia časť peňazí z nákupu v obchode Muziker. Niekedy ponúkajú aj exkluzívne zľavové kódy.

5. Priame kontaktovanie Muzikeru:

Ak má človek záujem o kúpu drahšieho produktu, môže skúsiť kontaktovať Muziker priamo a požiadať o zľavu. Niekedy sú ochotní poskytnúť zľavu pre verných zákazníkov alebo pri nákupe viacerých produktov naraz.

Tipy na používanie zľavových kódov v e-shope Muziker:

  • Pred použitím zľavového kódu si treba skontrolovať jeho podmienky. Niektoré kódy platia len na vybrané produkty alebo kategórie tovaru.
  • Skontrolovať aj dátum platnosti zľavového kódu.
  • Zadať zľavový kód správne do príslušného poľa v nákupnom košíku.
  • Uistiť sa, že sa zľava po zadaní kódu uplatnila.

Nie je až také náročné získať zľavový kód pre e-shop Muziker. Stačí využiť spomínané možnosti a kúpa produktu za menej peňazí sa určite naskytne.